tag:blogger.com,1999:blog-3225536308022014997.post4638712240431250977..comments2024-01-05T17:27:55.744+01:00Comments on Łyżka o żarciu: Burrrrrrrrrrrrrrrito!Łyżka o żarciuhttp://www.blogger.com/profile/05559082376386765005noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3225536308022014997.post-64878503134197014292013-05-12T23:22:00.332+02:002013-05-12T23:22:00.332+02:00ja np. podgrzewam "placki" na suchej pat...ja np. podgrzewam "placki" na suchej patelni, ale kto ma dwie patelnie to może szaleć :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3225536308022014997.post-70892878078429740242013-05-12T12:58:15.390+02:002013-05-12T12:58:15.390+02:00Blog jest o jedzeniu, które przyrządza studentka- ...Blog jest o jedzeniu, które przyrządza studentka- nie tylko dla studentów :). A btw. dziękuję za radę, jednak tak jak pisałam- ma być szybko i dość smacznie - nie jestem znawcą kuchni świata :)Łyżka o żarciuhttps://www.blogger.com/profile/05559082376386765005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3225536308022014997.post-73149857715983643892013-05-11T23:00:20.682+02:002013-05-11T23:00:20.682+02:00blog jest o jedzeniu dla studentów ;)blog jest o jedzeniu dla studentów ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3225536308022014997.post-79089342467403855092013-05-11T21:11:48.789+02:002013-05-11T21:11:48.789+02:00Nie wnikam w resztę przepisu, bo jak widzę blog op...Nie wnikam w resztę przepisu, bo jak widzę blog opiera się na szybkich i tanich w przyrządzeniu daniach, a nie odtworzeniu oryginalności kuchni, ale jeśli mogę coś doradzić (bo siedzę trochę w temacie Meksyku a więc meksykańskiej kuchni też) to do wszelkiego rodzaju potraw cocina mexicana(pomijając ostrość, która też jest znamienna) konieczna wręcz jest kolendra, najlepiej świeża, suszona w ostateczności. To głównie ta przyprawa nadaje jedzeniu ,,meksykańskiego" smaku. <br /><br />Pozdrawiam<br />Frywo<br />Anonymousnoreply@blogger.com